zondag 24 oktober 2010

FLOW

Gisteren de FLOW gekocht, vind het een heerlijk blad om door te bladeren, plaatjes kijken, inspiratie opdoen....enz.
Kan hem telkens weer even pakken om in te kijken....en na een tijdje als ik echt uitgekeken ben....pak ik de schaar en maak er kaarten van, collage's ed...nu heb ik het idee om met al die mooie plaatjes en spreuken een verjaardagskalender te gaan maken, mijn oude is echt oud met nog allemaal verjaardagen uit het verleden, dus tijd voor een nieuwe, schone, recente kalender....eigenlijk dus een nieuwe lei!!!

liefs Angela

vrijdag 15 oktober 2010

rendier

Ben er erg vroeg bij.....maar vond het zo leuk om Rudolf te gaan maken, dat ik maar alvast begonnen was.
Heb hem alvast opgehangen voor de foto zodat jullie alvast mee konden kijken, nu zit ik alleen te bedenken dat ik het wat kaal vind zo die potkachel.....weten jullie misschien een idee om het wat gezelliger te krijgen????...dacht zelf aan een klein kerstboompje ofzo???

Rudolf nu nog even in het berghok gelegd tot de Sint weer het land uit is!!

liefs angela

woensdag 13 oktober 2010

Dikke dame



Deze Dikke dame, noem haar truus ;-) heb ik van DAS klei gemaakt. Ben er bijna een half jaar mee bezig geweest, 1 keer in de week een avondje met een clubje collega's, ben er super trots op.
Ze staat nu in mijn huiskamer te pronken......vind de foto's wat wazig en ze komt er niet echt goed op uit, misschien is ze niet zo fotogeniek :-)
Liefs Angela (en truus)

dinsdag 12 oktober 2010

daar ben ik eindelijk weer......

Ja....heb na lange tijd weer foto's kunnen maken, dus ben weer volop aanwezig ;-)

Als eerst de mini Tilda poppen gefotografeerd waar 3 vriendinnen en ik mee bezig zijn, dit zijn hele gezellige avonden met veel geklets, gelach, wijntje enz dus we schieten niet echt op.

Bij deze een paar foto's van onze vooruitgang en hoe we erbij zitten.

We hebben de patronen van de Tilda engelen gehalveerd dus het is een heel gepriegel, vooral de kleertjes zijn heel klein...
Op tafel tussen alle lapjes en dat glaasje wijn in zie je een pierot van klei liggen, daar zijn we ook nog mee bezig.....ja, we doen alles door elkaar heen.
Wordt vervolgd...

liefs Angela