dinsdag 8 juni 2010

Welkom


Zo.......na een lange tijd geaarzeld te hebben toch besloten om een blog te beginnen, want ja, zal ik wel wat te vertellen hebben en zullen anderen mijn verhalen en creatie's wel leuk vinden??
Dat waren toch mijn twijfels.......maar ach, het is het proberen waard en hoop dat er mensen zijn die mijn verhalen en creatie's waarderen....


Ik heb sinds kort een boek van Tilda: Summertime en ben meteen verkocht, wat een mooie dingen en wat heerlijk om zo creatief bezig te zijn....ik maak niet alleen dingen van Tilda maar ook via het internet krijg ik inspiratie....maar het belangrijkste is dat ik het heerlijk ontspannend vind om creatief bezig te zijn.

Hoop dat jullie volgers net zo veel plezier beleven aan mijn blog dan ik zelf.

liefs Angela

4 opmerkingen:

 1. Hallo Angela,
  Leuk dat je een blog gestart bent! Het is gewoon leuk om te zien dat iedereen weer iets anders maakt. Ik ga je volgen.
  En om op je vraag terug te komen; je hebt inderdaad laatst stofjes bij mij gekocht; ik verkoop zo nu en dan stofjes die ik over heb.
  Veel plezier met je blog! groetjes Maud

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je ook aan begint met bloggen ;-).Altijd leuk dat wij je spullen kunnen bewonderen .
  Ik woon in julianadorp niet ver bij je vandaan .
  Veel succes met je blog ik kom zeker vaker bij je even kijken
  groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Angela, wat leuk dat je aan een blog begonnen hebt, ik heb ook heel lang getwijfeld maar het is zo leuk reacties van anderen te krijgen, ik ga je volgen. veel plezier met bloggen, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi, ik kreeg voor mn verjaardag Tilda's winterwonderland cadeau, moooi, heerlijk wegdromen is dat! Geniet van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen