maandag 2 augustus 2010

Tilda with love BINNEN.

Het nieuwe nederlandse boek van Tilda binnen gekregen, dus van het weekend heerlijk zitten bladeren, kijken en nog eens kijken......

Heerlijk mee op de bank gezeten, glaasje wijn erbij en zwijmelen maar.......
Vandaag geprobeerd bovenstaande engel te maken maar moet bekennen dat ze totaal mislukt is..(niet voor publicatie geschikt ;-).dus een andere keer opnieuw proberen met de goede stofjes, had wat lapjes uit de kast gepakt, die dus eigenlijk niet geschikt waren...ach, weet nu waar ik de fout in ging dus de volgende gaat SUPER worden.....hoop ik.

Hebben jullie ook weleens van die mislukte projectjes????

liefs Angela

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je boek binnen is. Ikzelf had Tilda's summertime en Tilda's Winterwonderland besteld maar winterwonderland kon niet geleverd worden. Nu maar eens bedenken welk Tildaboek ik dan wel wil. Is Tilda with love een aanrader en zoja waar heb jij hem besteld?

  En tuurlijk hebben wij ook wel eens mislukkelingen, maar die worden gewoon niet geplaatst! ;)

  Liefs Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk boek...maar ik ben niet zo crea....hele fijne week meis.....lieve groetjes Ria.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het boek net besteld bij Bruna. Ik wilde twee boeken hebben en nu heb ik ze dus alsnog. Ik ben benieuwd wat er in staat. A.s donderdag is het binnen maar dan ben ik net 10 dagen op vakantie. Maar als ik terug ben gaan we er met veel plezier aan beginnen!

  Liefs Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke boek, ik heb hem in het Engels. veel maak plezier, Groetjes Esther,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mislukte projectjes... ja, die gebeuren zeker weleens hoor! Maar ik ben erg benieuwd naar je volgende engel! Het boekt lijkt me ook erg leuk, ik heb er nu 3 (2 kerst) en het bladeren alleen al vind ik een feestje. Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen