zaterdag 8 januari 2011

kaas fondue on saturdayVanmorgen eerst heerlijk uitgeslapen, wat een luxe!!!

Daarna uit het raam zitten staren.....wachtend op de postbode die hopelijk de postzak zou komen brengen, jullie snappen wel dat ik die man wel naar me toe kon kijken, helaas werkt dat niet en had ik een flinke portie geduld nodig.
nog maar een kopje koffie....en nog 1.....nou ja, dan eerst de boodschappen maar doen, zo gezegd, zo gedaan....hup de auto in en jawel ... je raad het al, op het eind van de straat kwam ik die goede man tegen, wilde zowat de auto uitspringen maar nee, toch maar niet, wat moet die man wel niet denken.

Dus eerst netjes de boodschappen gedaan........en langs de Hema geweest voor een Notebook, alvast voor het Round Robin notebook.....kan ik alvast beginnen en dan zal ik hem bewaren totdat ik hem mag versturen.

Thuis gekomen meteen naar de brievenbus gerend en YES.....de zak is goed aangekomen, ben als een kind zo blij, heerlijk gevoel.
De zak eerst even in de wasmachine, en nu.........hangt hij te drogen totdat ik hem morgen stuk ga knippen en een nieuwe bestemming van hem maak.

Samen met manlief vanavond ff tijd voor elkaar en de ontspanning.

Dus kaasfondue op tafel, glaasje wijn erbij en even heerlijk zitten tafelen!!!
liefs angela

3 opmerkingen:

 1. O, Angela,
  Wij houden ook zo van kaasfondue, lekker!!!
  Ben benieuwd naar de zak (-;
  fijne zondag, groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk kaasfondue. Standaard als mijn beste vriendin en ik samen waren gingen we kaasfonduen!!

  BeantwoordenVerwijderen