woensdag 8 december 2010

ff bij bloggen!!!


zo..........dat is lang geleden...

zal jullie ff bij bloggen, met de kleine man gaat het goed, na een weekje gips en rolstoel mocht hij eruit, loopgips was toch niet nodig, met een paar stevige schoenen moest het ook goed gaan, dus het jochie was superblij!!! Hij klimt nu weer in alle klimrekken ;-)

qua knutselgebeuren is het een tijdje stil geweest, weinig tijd gehad of genomen om te freubelen....wel van de week met een clubje collega's rendieren gemaakt, was erg gezellig....compleet met speculaas en een glaasje gluhwein.

Helaas geen foto's gemaakt.....ja, ik ben zo iemand die haar fototoestel altijd vergeet....en dan gebeuren de leukste dingen....

Ik doe mee met de kerstswap en ben de laatste hand aan het leggen voor het kadootje voor claudia.....spannend, verklap nog niks. (foto's volgen)

De kerstversiering in huis ga ik van het weekend doen, deze foto's volgen ook later, dus jullie hebben nog wat van me tegoed ;-)

En wat een groot feest: 60 volgers!!! wauw, wat leuk, allen bedankt voor het volgen en de leuke reactie's die ik van jullie krijg....SUPER.

liefs angela





4 opmerkingen:

 1. Blij dat je zoontje weer spelen kan. Ik heb gisteren het hele huis in kerstsfeer ondergedompeld. Ik was pompaf. Veel plezier ermee dit weekend ! rozemie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Angela...wat een goed nieuws van je ventje !! ben blij voor jullie.......leuk je weer te lezen.....liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Angela,
  Heel goed nieuws heb je! Fijn dat hij weer zonder pijn kan klimmen en klauteren (-:
  Ben heel benieuwd naar alle nieuwe berichten, ik kom zeker weer kijken!
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om weer eens wat van je te lezen, en zo te horen volgt er nog vanalles! Fijn dat het goed gaat met je zoon. Fijn weekend, groeten Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen